ASUS Zenfone Max M2 este disponibil la un preț foarte bun și are 3GB RAM 💥 ITHOT.RO

ASUS Zenfone Max M2 este disponibil la un preț foarte bun și are 3GB RAM

ASUS Zenfone Max M2 este un nou smartphone elegant si echilibrat iar terminalul poate fi achizitionat acum la un pret foarte bun.

Smartphone-ul ASUS Zenfone Max M2 dispune de procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 632 tactat la 1.8GHz, GPU Adreno 506, 3GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP(f/1.8) + 2MP, este dotata cu EIS si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP(f/2.0) si are flash LED.

ASUS Zenfone Max M2 este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.3inci in diagonala si ruleaza 1520×720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul este dotat cu jack de 3.5mm pentru casti.

ASUS Zenfone Max M2 este un smartphone dual-sim(nano + nano + microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are doar 7.7mm grosime, este echipat cu un acumulator generos, a carui capacitate este de 4.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

Smartphone-ul ASUS Zenfone Max M2 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la 299 de dolari prin intermediul celor de la giztop.com.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul Cubot P20 este disponibil acum la doar 612 lei iar pentru detalii accesati acest link.

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!