ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Asus ZenFone 4 Max este dotat cu procesorul Snapdragon 430, baterie de 5.000 mAh și cameră foto duală

Cei de la Asus au lansat astazi in Rusia un nou smartphone care face parte din gama Zenfone iar terminalul se intituleaza 4 Max si este succesorul modelului Zenfone 3 Max.

Asus ZenFone 4 Max este disponibil atat in varianta echipata cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, cat si in varianta care dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 430 tactat la 1.4 GHz , GPU Adreno 308/Adreno 505, sunt disponibile variante dotate cu 2 GB de RAM/16 GB spatiu de stocare intern, 3 GB de RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si 4 GB de RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Desigur ca in toate cele trei variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 256 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP, este dotata cu stabilizare optica, lentile wide si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide si soft flash LED.

Asus ZenFone 4 Max este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar terminalul se pare ca sta foarte bine si la capitolul finisaje.

Asus ZenFone 4 Max este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Asus are 8.9 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 5.000 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat, care a fost customizata cu interfata Zen UI 3.0.

Sistemul de sonorizare este stereo iar acesta dispune de un amplificator NXP Smart Amp si probabil ca este capabil sa redea un sound de calitate dar ramane de vazut.

Asus ZenFone 4 Max va fi disponibil spre comercializare in curand iar preturile de comercializare vor porni de la aproximativ 234 de dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 300 de dolari pentru varianta de “top”.

Bineinteles ca in acest buget sunt disponibile deja pe piata variante mult mai potente iar una dintre aceste este UMi Z si recenzia completa este disponibila aici.

Via: fonearena.com 

Lasă un comentariu