Blog ITHOT.RO

Asus ZenFone 4 este disponibil acum la 239 de dolari iar acesta dispune de 4GB de RAM și cameră foto duală

Asus ZenFone 4 este un alt smartphone care detine un raport foarte bun intre pret si specificatii iar terminalul se afla in promotie acum.

Smartphone-ul Asus ZenFone 4 dispune de procesorul Qualcomm Snapdragon 630, secondat de catre 4GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP + 8MP, este dotata cu senzori Sony IMX362 Exmor RS,PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP si are lentile wide.

Asus ZenFone 4 este echipat cu un display IPS FullView iar acesta masoara 5.5inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul este dotat cu jack de 3.5mm pentru casti.

Asus ZenFone 4 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS cu A-GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Asus este echipat cu un acumulator de 3.300mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat cu interfata Zen UI 5.0.

Smartphone-ul Asus ZenFone 4 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 239 de dolari iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu