Asus Zenfone 3 Zoom este dotat cu procesorul Snapdragon 625, 4 GB de memorie RAM și cameră foto duală

Smartphone-ul Asus Zenfone 3 Zoom a fost lansat la inceputul acestui an in cadrul evenimentului CES 2017 iar abia acum producatorul a dezvaluit pretul de comercializare acestuia.

In toate cele 3 variante spatiu de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2 TB.

Asus ZenFone 3 Zoom este echipat cu un superb display AMOLED care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 4.

Camera foto principala este duala si dispune de 12 MP + 12 MP, este dotata cu senzor Sony IMX362, stabilizare optica, PDAF, zoom optic 2.3x si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 13 MP si este dotata cu senzor Sony IMX214.

Asus ZenFone 3 Zoom este un smartphone dual-sim(micro+nano/microSD) compatibil 4G/VoLTE si dispune de:  Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, bluetooth 4.2, GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele sunt cu siguranta de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Asus ne-au obisnuit deja.

Asus ZenFone 3 Zoom are 7.99 mm grosime, este dotat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 5.000 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0.1 Marshmallow, care a fost customizat cu interfata Zen UI 3.0.

Asus Zenfone 3 Zoom este disponibil deja spre comercializare in Statele Unite in marile magazine online(amazon, best-buy etc) si poate fi achizitionat la 329 de dolari.

Va reamintim si faptul ca am testat smartphone-ul Asus Zenfone Zoom si am fost incantati de modul in care a evoluat pe toata perioada de test iar review-ul complet este disponibil aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu