ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

ASUS Zenfone 3 Zoom dispune de un procesor octa-core, cameră foto duală și baterie de 5.000 mAh

In toate cele 3 variante spatiu de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2 TB.

Asus ZenFone 3 Zoom este echipat cu un superb display AMOLED care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 4.

Camera foto principala este duala si dispune de 12 MP + 12 MP, este dotata cu senzor Sony IMX362, stabilizare optica, PDAF, zoom optic 2.3x si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 13 MP si este dotata cu senzor Sony IMX214.

Asus ZenFone 3 Zoom este un smartphone dual-sim(micro+nano/microSD) compatibil 4G/VoLTE si dispune de:  Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, bluetooth 4.2, GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele sunt cu siguranta de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Asus ne-au obisnuit deja.

Asus ZenFone 3 Zoom are 7.99 mm grosime, este dotat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 5.000 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0.1 Marshmallow, care a fost customizat cu interfata Zen UI 3.0.

Asus Zenfone 3 Zoom va fi disponibil spre comercializare de luna viitoare in mai multe variante de culoarea iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia.

Va reamintim si faptul ca am testat smartphone-ul Asus Zenfone Zoom si am fost incantati de modul in care a evoluat pe toata perioada de test iar review-ul complet este disponibil aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu