Asus Zenfone 3 Deluxe – smartphone dotat cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 821 și 6 GB de RAM

Cei de la Asus au lansat o varianta usor updatata a noului flagship iar noul terminal poarta numele de Zenfone 3 Deluxe si dispune de cel mai recent procesor Qualcomm.

Asus-Zenfone-3-Deluxe-18

Asus Zenfone 3 Deluxe este echipat cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 821, GPU Adreno 530, 6 GB de memorie RAM si sunt disponibile variante de 64 GB/128 GB si 256 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Asus-Zenfone-3-Deluxe-2

Camera foto principala dispune de 23 MP, este dotata cu senzor Sony, stablizare optica, laser AF si falsh LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Asus Zenfone 3 Deluxe are la “bord” un superb display Super AMOLED de 5.7 inch, care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 4.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Asus Zenfone 3 Deluxe este un smartphone dual-SIM(micro+nano/microSD) compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5 GHz), Bluetooth 4.2, GPS, port USB 3.0 Type-C iar terminalul este echipat cu senzor de amprente.

ASUS-ZenFone-3-7

Noul smartphone al celor de la Asus ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow care a fost customizata cu interfata Zen UI 3.0 iar terminalul dispune de un acumulator a carui capacitate este de 3.000 mAh si dispune de tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0.

Asus-Zenfone-3-Deluxe-1

Carcasa unibody a lui Asus Zenfone 3 Deluxe are doar 7.5 mm grosime si cantareste 170 de grame.

Sistemul de sonorizare al acestui smartphone este stereo, dispune de un amplificator NXP si poarta “semnatura” Hi-Res Audio (HRA).

Asus-Zenfone-3-Deluxe-2

Asus Zenfone 3 Deluxe este disponibil deja spre comercializare in varianta echipata cu procesorul Snapdragon 820 si 64 de GB spatiu de stocare intern iar pretul acestui terminal este de 558 de dolari.

Varianta dotata cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 821 va fi disponibila spre comercializare in curand iar pretul acestui terminal va fi de 775 de dolari, pentru varianta care dispune de 64 de GB spatiu de stocare intern.

Asus-Zenfone-3-Deluxe-Utlra-Colors-Official

Sporul de performanta pe care il aduce noul procesor al celor de la Qualcomm este de doar 10% asadar nu se justifica diferenta consistenta de pret.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!