Asus Pegasus 3 – smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE și dotat cu senzor de amprente

Cei de al Asus au lansat astazi un nou smartphone interesant iar terminalul face parte din gama Pegasus si se intituleaza 3.

Asus-Peagus-3-5

Asus Pegasus 3 ascunde sub “capota” un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, sunt disponibile variante echipate cu 2 GB de memorie RAM/16 GB spatiu de stocare intern si variante dotate cu 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern.

Asus-Peagus-3-1

In ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Asus Pegasus 3 este echipat cu un display IPS, care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Asus Pegasus 3 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Asus-Peagus-3-4

Noul smartphone din portofoliul celor de la Asus are 8.55 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.100 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Asus-Peagus-3-2

Asus Pegasus 3 va fi disponibil spre comercializare in curand iar preturile pornesc de la 197 de dolari pentru varianta de baza si ajung la 227 de dolari pentru varianta de top.

Asus-Peagus-3-5

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!