Blog ITHOT.RO

ASUS NovaGo este primul laptop din lume care dispune de procesorul Snapdragon 835 și conexiune Gigabit

Cei de la Asus au lansat recent primul convertibil din lume care dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 iar sistemul poarta numele de NovaGO si promite sa faca furori pe piata de profil.

ASUS NovaGo este un laptop de tip 2in1 datorita balamalei prin intermediul careia se poate roti la 360 de grade, asadar poate fi utilizat atat ca un laptop, cat si ca o “simpla” tableta.

ASUS NovaGo este disponibil in doua configuratii iar prima dispune de 4 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern(UFS 2.0)  si cea de-a doua este echipata cu 8 GB de memorie RAM/256 de GB spatiu de stocare intern(UFS 2.0).

Noul convertibil al celor de la Asus este echipat cu un superb display IPS care masoara 13.3 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

ASUS NovaGo dispune si de conexiuni Gigabit & Advanced Cat 16 4G/LTE iar aceastea ii permite sa atinga viteze “ametitoare” de pana la 1400 Mbps.

Trebuie sa mentionam si faptul ca sistemul dispune de: Wi-Fi 802.11ac , 2 porturi USB 3.1 Type-A si un port HDMI.

ASUS NovaGo ruleaza noua versiune de Windows 10 S iar cumparatorii vor putea face upgrade gratuit la versiunea de Windows 10 Pro.

Producatorul sustine faptul ca noul laptop este capabil sa sustina pana la 20 de ore de autonomie dar acum ramane de vazut cum se descurca si in realitate.

ASUS NovaGo va fi disponibil spre comercializare curand si in Romania iar preturile vor pleca de la 599 de dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 799 de dolari pentru varianta de “top”.

Acum ramane de vazut cat succes va fi capabil sa inregistreze acest sistem din moment ce exista deja pe piata modele similare ca specificatii hardware iar acestea pot fi achizitionate la un pret mult mai atractiv.

Va reamintim faptul ca am testat recent laptop-ul Jumper Ezbook 3 iar recenzia completa si concursul la care va invitam sa participati, sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu