ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

AOC U2879VF – Monitor dotat cu tehnologia Adaptive-Sync si rezolutie 4K!

Cei de la AOC au lansat un nou monitor iar acesta se intituleaza U2879VF si combina aproape perfect, calitatea superioară a imaginilor cu designul elegant și delicat.AOC-U2879VF-4

Modelul AOC U2879VF este capabil să afișeze mai mult de un milliard de culori, oferind o calitate superioară a imaginilor, mai bogate și mai intense. Răspunsul extrem de rapid de 1 ms, suportul Adaptive-Sync (compatibil cu FreeSync) și decalajul scăzut transformă monitorul în partenerul ideal pentru jucătorii care își doresc imagini grozave și acțiune neîntreruptă. Monitorul vine cu o conectivitate modernă, cuprinzând, printre altele, atât HDMI 2.0, cât și DisplayPort 1.2a+. Pe lângă aceste funcții, raportul calitate-preț competitiv îl face destul de atractiv pentru o gamă largă de utilizatori.

Design subtire și imagini clare

Monitorul AOC U2879VF dispune de un design subțire și combină ramele lucioase din plastic cu un picior de susținere din metal, oferind un plus de design spațiului de lucru. Ecranul de 28 de inch (71.1 cm) are panou TN, capabil să redea până la un miliard de culori din spectrul Real 8 –bit si FRC, reușind să ofere culori cât mai clare.

Împreună cu rezoluția 4K UHD (3840 X 2160), monitorul AOC U2879VF este ideal pentru pasionații de editări foto și video, care urmăresc să lucreze la un nivel de detaliu extrem.

De asemenea, monitorul este capabil să ruleze jocuri datorită tehnologiei FreeSync, a timpului de răspuns de 1ms și rezoluției foarte mari, fiind o soluție bună și pentru gameri.

AOC-U2879VF-1

Conectivitate sporita

Pe partea de conectică, monitorul oferă o varietate de porturi: DisplayPort 1.2a+ (sau DP1.2a+), DVI si VGA, dar și HDMI 2.0 ce suportă o lățime de bandă de 18 Gbps, lucru util pentru gameri deoarece pot folosi fără probleme pe rezoluția 4K la 60 FPS (imagini pe secundă).

Un alt avantaj este funcția MHL ce permite utilizatorului să conecteze un telefon și să redea conținut de pe acesta sau să îl încarce, folosind un cablu special.

AOC-U2879VF-3

Experienta unui lucru confortabil și eficient

Pe lângă imaginea foarte clară pe care o redă și conectivitatea de top, monitorul este conceput și pentru utilizatorii care își doresc să lucreze eficient de acasă și, în același timp, să-și păstreze sănătatea. Mai exact, funcția PbP permite redarea simultană a imaginii de pe două surse. Grație rezoluției 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli, ambele surse de imagine se vor vedea la fel de clar, cu o densitate de pixeli de 138 PPI (pixeli per inch).

AOC-U2879VF-2

Pentru a spori și mai mult confortul vizual, modelul AOC U2879VF include funcția Flicker Free pentru a reduce fenomenul denumit flickering, responsabil de obosirea ochilor. Astfel, utilizarea monitorului AOC U2879VF devine mai plăcută, făcând confortabil lucrul cu displayul pentru o perioadă lungă.

Modelul AOC U2879VF va fi disponibil spre comercializare din luna martie iar pretul acestui va fi destul de “piperat”, situandu-se in jurul valorii de 2.000 lei.

Lasă un comentariu