AOC lanseaza 3 monitoare de senzatie in cadrul CES 2016!

In perioada 6 și 9 ianuarie 2016 cei de la AOC vor lansa în cadrul CES 2016 din Las Vegas, cele mai noi inovații în materie de monitoare. Vizitatorii vor descoperi un nou model de monitor curbat de gaming, un nou display 4K cu HDMI 2.0 și imagini vii oferite de tehnologia Quantum Dots.
C3583FQ-BS_front_to_left_yellow_design

Gaming captivant

Lasă-te purtat într-o experiență mult mai intensă a jocurilor! Noul monitor de gaming AOC C3583FQ 160 Hz va fi prezentat în premieră la CES. Acesta vine cu un ecran curbat de 35 de inch (89cm) pentru a încadra complet imaginea în câmpul vizual al jucătorului, antrenându-l și mai mult în acțiune. Tehnologia integrată Adaptive-Sync este compatibilă cu FreeSync, și, împreună cu rata de refresh de 160 Hz, va accelera nivelul de adrenalină al jucătorului datorită imaginilor omogene, fără decalaje și fără întreruperi.

 C3583FQ-BS_back_to_right

 

Explozie de culori impresionante prin tehnologia quantum dot

Modelul AOC I2771FM9 ce utilizează tehnologia quantum dot va impresiona vizitatorii prin imagini vii de o calitate superioară. Dacă pentru vizionarea filmelor, video-urilor sau imaginilor, monitorul IPS de 27” (68,6 cm) oferă o gamă de culori foarte vastă, editarea fotografiilor și video-urilor devine și mai satisfăcătoare pentru utilizatori.

U2879VF_side_to_right_liquid_design

Monitorul  AOC U2879VF 4K:  HDMI 2.0 de mare viteză, cu detalii cristaline

Redare și editare 4K extrem de omogenă cu HDMI 2.0

De asemenea, AOC va prezenta o nouă vedetă cu rezoluție 4k. Modelul U2879VF combină rezoluția 4k UHD de 3840 × 2160 pixeli cu opțiuni de conexiune ultra rapidă pentru uz personal și profesional. Ecranul de 28 de inch  (71.1 cm) dispune de conectivitate DisplayPort 1.2a și HDMI 2.0, opțiuni ce permit transmiterea imaginilor la viteze foarte mari. Astfel, utilizatorii se pot bucura de conținut video clar, la rezoluție 4k, cu până la 60 de cadre pe secundă. Pentru ca sesiunile de gaming să fie memorabile, tehnologia AMD FreeSync face ca imaginea să nu aibă lag sau întreruperi.
AOC-I2481FXH-i-I2781FH-IPS-monitori-s-asimetričnim-postoljem-i-gotovo-bez-ruba-01
Modelul AOC I2781FH are un design unic si o calitatea deosebită a imaginii
În definirea modelului I2781FH, AOC îmbină designul ultra slim premium cu calitatea extraordinară a imaginii. Cu un design ce elimină aproape complet marginile și echipat cu un suport metalic asimetric, monitorul captează atenția de pe orice birou. Panoul său IPS de 27 de inch asigură cea mai mare fidelitate a culorilor, contraste clare și  detalii izbitoare, oferind imagini naturale de exceptie.

Momentan nu avem detalii cu privire la preturile de comercializare ale acestor monitoare dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata