AOC a lansat un nou monitor QHD care adopta un design premium iar marginile sunt absente

AOC lansat  pe piață un nou monitor de 27″ fără margini, care face parte din gama Style. AOC Q2781PQ impresionează prin designul elegant, prin adiția rezoluției QHD (2560 x 1440) dar și prin absența marginilor monitorului AH-IPS.

AOC-Q2781PQ

Datorită tehnologiei Flicker-FREE și calității superioare a imaginilor, monitorul răspunde atât nevoilor utilizatorilor nepretențioși, cât și nevoilor utilizatorilor profesioniști.

Culori strălucitoare și design unic
Modelul AOC 27″ AOC Q2781PQ are un design modern și o calitate îmbunătățită a imaginilor rulate, pentru a impresiona utilizatorii. Pe lângă designul elegant, monitorul extrem de subține și stativul asimetric, ecranul vine cu margini negre de 5.7 mm în stânga, dreapta și partea de sus, și o margine de 6.2 mm în partea de jos.

Nu doar că arată foarte bine, dar ocupă mult mai puțin spațiu pe birou și se folosește de tehnologia de ultimă oră pentru a rula imagini de calitate înaltă.

Ecranul acestui model este AH-IPS și asigură utilizatorului o experiență vizuală desăvârșită, chiar și la unghiuri de 178°, folosindu-se de culori strălucitoare cu o consistență 100% sRGB și uniformizarea acestora din orice perspectivă. Modelul AOC Q2781PQ vine cu o rezoluție QHD (2560 X 1440 pixeli) de peste 3.6 milioane pixeli.

AOC-Q2781PQ

Utilizatorii care sunt pasionați de imagine sau editarea de videoclipuri se vor bucura acum de o experiență vizuală caracterizată de claritate și calitate.
Confort și beneficii în timpul utilizării
Datorită tehnologiei Flicker-FREE și multiplelor intrări video, AOC Q2781PQ devine o companie plăcută atât acasă, cât și la birou. Utilizatorii care sunt nevoiți să petreacă un număr semnificant de ore în fața monitorului se vor bucura de tehnologia Flicker-FREE, care permite ajustarea luminozității printr-un DC backlight system și reduce, astfel, neplăcerea pe care utilizatorul o resimte în timp la nivel vizual.

De asemenea, cei care sunt interesați să folosească acest monitor alături de consolele de gaming, Blu-ray sau dispozitive portabile, precum laptopul, vor putea face asta datorită numeroaselor intrări de care dispune noul model AOC Q2781PQ. Printre aceste intrări se numără DisplayPort, două intrări HDMI și D-Sub.

AOC-Q2781PQ
Fie că se află în căutarea unui monitor perfect pentru editarea de imagini, lucru de acasă sau pentru a impresiona colegii la locul de muncă – utilizatorii clasici, cei profesioniști, dar și cei pasionați de tot ceea ce înseamnă designul elegant se vor îndrăgosti de noul AOC Q2781PQ.
Monitorul AOC Q2781PQ va fi disponibil începând cu luna iulie 2016 la prețul recomandat de 1565 de lei. La fel ca şi în cazul celorlalte produse, AOC oferă garanţie timp de 3 ani de zile cu serviciul de schimb pe site.

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!