Blog ITHOT.RO

AOC își prezintă cele mai recente inovații, in cadrul evenimentului CeBIT 2016!

AOC își prezintă cele mai recente inovații special concepute atât pentru gameri, cât și pentru segmentele de B2C și B2B in cadrul evenimentului CeBIT 2016, care se va desfășura în perioada 14-18 martie în Hannover.

AOC I2481FXH

Printre monitoarele prezentate se numără modelul curbat de gaming C3583FQ sau monitorul de 32’’ U3277PQU cu rezoluție 4K UHD.

O experiență de gaming captivantă: noul monitor de gaming curbat AOC C3583FQ

O experiență captivantă de gaming
Cu o curbură de 2000 de mm, monitorul AOC C3583FQ este mai curbat decât oricare alt monitor din categoria sa și astfel reușește să ofere utilizatorilor o experiență extrem de captivantă atât pentru jocuri, cât și pentru filme, streamuri și altele. Dispune de o rată de refresh de 160 Hz, tehnologie Adaptive-Sync (compatibilă cu FreeSync™, cu o rată de refresh de la 45 până la 160 Hz). Utilizatorii se pot bucura de o experiență de gaming extrem de satisfăcătoare datorită imaginilor omogene, fără decalaje și fără întreruperi și de standarde de conectivitate din prezent, inclusiv două intrări HDMI (MHL) și intrări de tip DisplayPort.

Încântare pentru ochi: modelul AOC U3277PQU cu rezoluție 4K UHD

Ecran lat de înaltă rezoluție cu caracteristici bogate
Monitorul AOC U3277PQU se laudă cu rezoluția 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli, de patru ori mai mare decât un panou standard Full HD, ce redă imagini, texte, clipuri, jocuri mult mai bine conturate și detaliate. Caracteristicile inteligente precum Picture-in-Picture (PIP) și Picture-by-Picture (PBP) permit utilizatorilor să vadă imaginile din două surse diferite în același timp. Nivelul ridicat al luminozității, unghiurile largi și acoperirea 100% cu culori din gama SRGB (8-bit+FRC, un miliar de culori) creează imagini extraordinare care mulțumesc atât utilizatorii care folosesc monitorul acasă, cât și utilizatorii care folosesc monitorul în scop profesional.

Imagini clar definite și o rată de răspuns de 5 ms: AOC Q2577PWQ

AOC-C3583FQ-BS

Fotografii captivante și redare omogenă a imaginii

Rezoluția impresionantă Quad HD de 2560 x 1440 pixeli și ecranul de 25″ fac ca modelul AOC Q2577PWQ să fie pe placul tuturor profesioniștilor care doresc să lucreze cu imagini extrem de clar conturate. Timpul de răspuns scurt de doar 5 ms al ecranului asigură o redare fluidă a imaginilor, oferind jucătorilor și cinefililor imagini clare chiar și pe parcursul scenelor rapide.Tehnologia integrată Flicer-FREE care reduce solicitarea ochilor pe parcursul perioadelor lungi de lucru, opțiuni de ajustare ergonomică și conectivitatea modernă transformă monitorul într-un instrument aparte pentru spațiul de lucru.

Monitorul care captează atenția: elegantul AOC I2481FXH

AOC-U3277PQU

Aspect stilat și imagini de calitate superioară

Suportul asimetric din metal și rama fără margini fac din modelul AOC I2481FXH de 23.8″ (60.5 cm) un monitor atrăgător care impresionează și prin imagini strălucitoare și ample unghiuri de vizualizare. Monitorul prezintă un panou IPS cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli și include caracteristici precum tehnologia Flicker-FREE pentru a oferi utilizatorilor o experiență inedită. Poate fi conectat la diverse dispozitive datorită celor doi conectori HDMI și prizei VGA.

AOC I2481FXH

Monitoare profesionale pentru orice întrebuințare: Seria 75

Modelele AOC I2475PXQU (23.8”) și  I2775PQU (27”) sunt primele monitoare din noua serie 75 de monitoare profesionale pe care AOC le va lansa în acest an. Ambele monitoare prezintă conectivitate modernă (HDMI, DisplayPort, USB 3.0) și diverse caracteristici ergonomice care le califică pentru uz profesional. Modelele dispun de panou IPS  cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, boxe integrate și ample certificări.

Lasă un comentariu