Blog ITHOT.RO

Android Box T9 TV – transforma rapid orice TV intr-unul smart!

Partenerii nostrii de la gearbest.com au in aceasta perioada o oferta extrem de interesanta la un android box, care se intituleaza T9 TV si este capabil sa transforme rapid orice TV sau monitor intr-unul smart, care sa ruleze fluent versiunea de android Kit-Kat 4.4.
 Android-Box-T9-TV-4

Android Box T9 TV  ascunde sub capota procesorul quad-core Amlogic S812 tactat la 600 Mhz, GPU Mali-450MP, 2 GB memorie Ram şi 8 GB memorie internă care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 64 GB.

Acest model de android box este capabil sa se conecteze la retele WIFI atat de 2.4 Ghz cat si de 5 Ghz, este dotat cu bluetooth 4.0 prin intermediul caruia se pot conecta la acesta o tastatura sau un mouse care utilizeaza acesta conexiune.

T9 TV Android Box poate rula in conditii fluente, filme, jocuri si aplicatii atat la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli cat si la rezolutia de 3840 x 2160.

 Android-Box-T9-TV-2

Trebuie sa mentionam si faptul ca T9 TV Android Box este echipat cu urmatoarele porturi : 2 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x RJ45 si mufele AV prin intermediul carora se poate conecta un TV de generatie mai veche, care nu dispune de mufa HDMI.

 Android-Box-T9-TV-3

Asadar daca doriti sa va transformati rapid televizorul pe care il detineti in unul “smart” nu trebuie decat sa va achizitionati acest Android Box T9 TV pe care partenerii nostrii de la gearbest.com il comercializeza la un pret excelent, de doar 77 dolari daca veti utiliza urmatorul cod de reducere: GBT9.

 Android-Box-T9-TV-1

6 comentarii la „Android Box T9 TV – transforma rapid orice TV intr-unul smart!”

  • Hello,
   I am Aries,from gearbest.com
   Thank you for your interest in our products.

   About the shell of products ,generally ,the shell of the product is plastic, but there are also some metal shell,like product,Beelink GTQ,viathe link,
   http://goo.gl/ui1N1V

   Thank you!
   Have a nice day!

   Răspunde
 1. Habar nu aveam ca exista aceste dispozitive si am ramas putin uimit cand am primit prin feed articolul.Pai de cat sa arunci banii aiurea pe un smart tv mai bine iti cumperi “cutiuta” asta.

  Răspunde

Lasă un comentariu