ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Allwatch este primul smartwatch din portofoliul brasovenilor de la Allview, disponibil la 349 de lei

Brasovenii de la Allview au lansat primul smartwatch din portofoliu iar acesta se intituleaza Allwatch si poate fi achizitionat la un pret decent.

allwatch

Allview Allwatch este echipat cu procesorul dual-core ARM Cortex M0 Nordic 51822, asadar ar trebui sa ruleze in conditii decente.

allwatch-4

Acest smartwatch este compatibil cu toate smartphone-urile care ruleaza pe platforma android si nu exista restrictii cu privire la versiunea de soft pe care o utilizeaza acestea.

Conexiunea intre smartphone si smartwatch se realizeaza prin intermediul unei aplicatii dedicate si care probabil ca este disponibila deja in Magazin Play.

Allview Allwatch dispune si de: conexiune bluetooth 4.0, senzor de monitorizare a ritmului cardiac, senzor de monitorizare a activitatilor sportive, monitorizareza somnul utilizatorului si este capabil sa afiseze notificarile receptionate pe smartphone.

Carcasa acestui smartwatch este realizata in totalitate din otel inoxidabil iar cureaua pare a fi realizata din silicon, asadar se va mula perfect pe mana utilizatorilor.

allwatch-3

Este bine de stiut si faptul ca smartwatch-ul Allwatch poseda certificarea IP67, asadar rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

”Ritmul alert in care traim ne lasa de multe ori impresia ca timpul a devenit principalul nostru inamic. Credem ca tehnologia ne ajuta sa folosim timpul in favoarea noastra, iar pentru a face asta e nevoie in primul rand sa ne preocupam mai mult de sanatate. Fiind un accesoriu pe care il poti utiliza zi si noapte, Allwatch asigura in timp real o imagine precisa asupra aspectelor care ne imbunatatesc viata: sportul si odihna”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

allwatch-3

Allview Allwatch este echipat cu un display care masoara 1.28 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 128 × 128 pixel si este protejat cu sticla 2.5D.

allwatch

Acumulatorul acestui smartwatch este capabil sa sustina pana la 7 zile de autonomie si se incarca in aproximativ o ora si jumatate, prin intermediul cablului magnetic disponibil in pachetul de retail.

Allview Allwatch este disponibil deja la precomanda si poate fi achizitionat la 349 de lei iar livrarile vor incepe din data de 7 decembrie 2016.

Lasă un comentariu