Blog ITHOT.RO

Allview X3 Soul va fi echipat cu o camera foto principala de senzatie!

Brasovenii de la Allview pregatesc intens lansarea unui nou smartphone elegant si potent iar acesta se intituleaza X3 Soul si va fi lansat in curand.

Allview-X3-Soul-2

Dupa cum puteti observa in imaginea de mai sus noul membru din portofoliul Allview va fi echipat cu o camera foto de senzatie, care va fi capabila sa focalizeze imaginile in doar 0.1 secunde.

Mai mult decat atat noua camera foto principala a smartphone-ului X3 Soul va dispune si de functiile Super Zoom + Super Foto prin intermediul carora utilizatorii pot realiza shooting-uri la rezolutia de 64 MP.

Trebuie sa mentionam si faptul ca obiectivul va avea deschidere f/2.0, ceea ce se “traduce” prin poze calitative in conditii de luminozitate scazuta.

Din primul teaser aflaseram faptul ca noul smartphone al brasovenilor va adopta un design slim iar carcasa va fi realizata in totalitate din materiale premium, in speta metal si sticla.

Cu siguranta in zilele urmatoare vom afla detalii cu privire la specificatiile hardware pe care le ascunde sub “capota” acest terminal.

3 comentarii la „Allview X3 Soul va fi echipat cu o camera foto principala de senzatie!”

  1. Pretenasii astia de la alview au cam luat razna iar cu lansari peste lansari, sincer bravo lor ca aduc telefoane bunicele de afara.

    Răspunde

Lasă un comentariu