ITHOT: Știri din IT & C

Allview X3 Soul Pro este dotat cu o camera foto principala de senzatie!

Saptamana trecuta va comunicam faptul ca brasovenii de la Allview pregatesc intens lansarea unui nou smartphone elegant si potent, iar terminalul se intituleaza X3 Soul Pro.

X3-Soul-PRO-2

Acum am receptionat o noua imagine de tip teaser si dupa cum puteti vizualiza mai sus, X3 Soul Pro este echipat cu o camera foto principala de senzatie, care va fi capabila sa realizeze fotografii si filmari de calitate.

Camera foto principala care este prezenta pe noul smartphone din portofoliul brasovenilor dispune si de o multime de functii precum: HDR, PRO, Macro, Time-Lapse, Gif si de diverse moduri precum Professional si Ulra- pixel.

Va reamintim faptul ca din primul teaser am aflat ca Allview X3 Soul Pro are carcasa realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Mai mult decat atat X3 Soul Pro este dotat si cu senzor de amprenta iar acesta este amplasat in butonul de Home al acestui terminal.

X3-Soul-PRO-1

Asteptam cu mare interes si specificatiile hardware ale acestui nou smartphone din portofoliul brasovenilor de la Allview.

Cel mai probabil Allview va lansa acest terminal saptamana viitoare in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2016.

Lasă un comentariu