Allview X2 Xtreme dispune de un mod foto profesional !

Brasovenii de la Allview ne prezinta astazi cateva functii interesante de care dispune camera foto prezenta pe noul flagship, in speta X2 Xtreme .

Professional Mode Picture - X2 Soul Xtreme

Partenerii nostrii au realizat pe timp de noapte fotografia de mai jos, in care au surprins o stea cazatoare, prin intermediul camerei foto de 24 MP prezente pe X2 Xtreme si cu modul profesional activ.

IMG_20150809_233147

Asadar pasionatii de fotografie au posibilitatea de a ajusta manual in modul profesional urmatoarele:

  1. Focalizare – Modifica claritatea fotografiei si focalizarea. Prin aceasta setare poti scoate in evidenta un anumit obiect sau o anumita persoana.  Claritatea imaginii are efect si asupra rezolutiei reale a fotigrafiei.
  2. Viteza obturator – Acesta are trei nivele:  Inalt, mediu si scazut. Obturatorul este acel dispozitiv care, prin deschidere, permite patrunderea luminii necesara pentru expunerea senzorului.
  3. WB –– Prin ajustarea balansului de alb, poti surprinde imagini pe care le poti incadra in tonuri de culoare calde sau tonuri reci, functie de preferintele tale. Poti seta balansul de alb in functie de lumina mediului in care te afli, optand pentru una din cele patru setari de la lumina foarte calda la  lumina foarte rece.
  4. ISO – Sensibilitate la lumina. Setarea permite realizarea fotografiilor in locuri cu luminozitate scazuta.
  5. AE / EV – Controlul expunerii. Prin marirea expunerii poti surprinde instant detalii pe timp de noapte pe care ochiul uman nu le percepe decat dupa o perioada destul de lunga de acomodare la mediul nocturn.

Va reamintim faptul ca noul flaship Allview este disponibil la precomandă, ȋn exclusivitate pe www.telekom.ro la preţul de 499 de lei cu abonamentul Nelimitat XXL, urmând să fie livrat ȋncepȃnd cu data de 10 septembrie. Fără abonament, preţul terminalului este de 2.199 de lei iar mai multe detalii regasiti aici.

5 comentarii la „Allview X2 Xtreme dispune de un mod foto profesional !”

  1. Imi place tare mult telefonul dar cred ca are un pret mult prea mare, sunt sanse sa mai scada in perioada urmatoare?

    Răspunde

Lasă un comentariu