Allview X2 Soul Style – smartphone dual-sim, compatibil 4G !

Dupa cum va spuneam la inceputul acestei saptamani, brasovenii de la Allview pregatesc intens lansarea unui nou terminal interesant, care se intituleaza X2 Soul Style.

Acum am receptionat o un nou teaser cu noul membru din portofoliul partenerilor nostrii si va invitam sa-l vizualizati mai jos.

X2-Soul-Style-blue-2

X2 Soul Style este un smartphone dual-sim iar unul dintre slot-uri este de tip combo si astfel prin intermediul acestuia se poate adauga un card SD, de maxim 128 GB.

Trebuie sa mentionam si faptul ca X2 Soul Style este un terminal compatibil 4G iar acesta va fi lansat in cursul saptamanii viitoare.

Din primul teaser am aflat ca X2 Soul Style adopta un design elegant si slim iar acesta va fi echipat cu o camera foto principala de calitate, care dispune de o functie de infrumusetare a utilizatorului.

Am remarcat si culoarea extrem de atractiva a acestui terminal care il pune destul de bine in evidenta si cu siguranta va atrage foarte multe priviri.

Allview-X2-Soul-Style-1

Speram ca noul smartphone din portofoliul brasovenilor sa ascunda sub capota specificatii de top prin intermediul carora sa ruleze fluent si fara emotii cele mai noi aplicatii si jocuri.

Acum nu ne ramane decat sa asteptam cu interes noi informatii despre acest nou smartphone Allview, iar de indata ce vom intra in posesia acestora vom reveni cu un update pe aceasta tema.

4 comentarii la „Allview X2 Soul Style – smartphone dual-sim, compatibil 4G !”

Lasă un comentariu