Allview X2 Soul Style a fost lansat si face senzatie!

Brasovenii de la Allview au lansat astazi un nou smartphone interesant care se intituleaza X2 Soul Stylesi se evidentiaza atat prin intermediul specificatiilor hardware cat si prin intermediul designului elegant.

Allview-X2-Soul-Style-1

Modelul lansat astăzi vine în două variante: cea standard, cu 2GB memorie RAM și varianta X2 Soul Style + care pune la dispoziție 3GB memorie RAM. Această caracteristică le va asigura utilizatorilor o experiență uimitoare în rularea aplicațiilor și în navigarea pe internet. Smartphone-ul X2 Soul Style plusează de asemenea la capitolul performanță grație procesorului Quad Core de 1,3GHz, soluției grafice Mali T720 și sistemului de operare Android™ 5.1 Lollipop.

X2 Soul Style este un smartphone Dual SIM, dotat cu un slot Micro SIM și unul Nano SIM. Utilizatorii săi se pot bucura de viteze de download de până la 150 Mbps datorită conexiunii 4G. Aceasta se poate realiza alternativ pe ambele card-uri SIM, atât în standardul FDD cât și în cel TDD.

Allview-X2-Soul-Style-2

Liniile elegante care conturează telefonul X2 Soul Style atrag privirea ca un magnet. Designul slim este rezultatul utilizarii tehnologiei ONCELL cu ajutorul careia s-a încorporat touchscreen-ul în structura LCD-ului, grosimea dispozitivului fiind redusă astfel la 6,95 mm. Display-ul de 5” HD IPS LCD oferă un unghi larg de vizualizare, un contrast remarcabil și culori captivante. Rafinamentul pe care-l inspiră X2 Soul Style se datorează și sticlei rezistente la zgârieturi Asahi Glass, care protejează atât ecranul cât și spatele telefonului. Sasiul realizat din aliaj de magneziu confera o rezistenta sporita la torsiune.

Allview-X2-Soul-Style-4

Smartphone-ul X2 Soul Style se distinge prin eleganță, suplețe, putere și viteză. Sunt atribute pe care le identificăm zilnic în noi sau în jurul nostru și care, în final, ne definesc stilul. Am reunit toate aceste trăsături într-un singur terminal, conceput să satisfacă cele mai înalte exigențe”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Camera principală de 13MP cu LED Flash are integrate 4 lentile, dintre care una de safir. Camera este dotată cu filtre antireflexie și UV, care permit capturarea imaginilor chiar și în condiții de iluminare scăzută.  Stilul utilizatorilor X2 Soul Style se va reflecta cu siguranță în fotografiile realizate de camera frontală de 5 MP. X2 Soul Style fructifică latura creativă a utilizatorilor săi prin numeroase funcții ingenioase: Face beauty, Smile shot, Gesture shot, Picture in picture mode, Motion track, Slow Motion.

Allview-X2-Soul-Style-8

Fotografiile dar și înregistrările video Full HD pot fi păstrate în siguranță în memoria generoasă a smartphone-ului X2 Soul Style, care pune la dispoziție  o memorie Flash de 16GB ce poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 128GB. Card-ul microSD poate fi inserat în slotul microSIM al telefonului.

Allview-X2-Soul-Style-13

X2 Soul Style este dispobnibil in 2 variante de culaore si poate fi precomandat deja la pretul de 899 lei, iar X2 Soul Style + poate fi achiziționat la pretul de 999 lei.

Produsele vor fi livrate din data de 7 decembrie 2015 pentru varianta X2 Soul Style si din 14 decembrie 2015  pentru varianta X2 Soul Style+.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata