Allview X2 Soul Pro dispune de un mod foto profesional !

Brasovenii de la Allview ne prezinta astazi cateva functii interesante de care dispune camera foto prezenta pe smartphone-ul X2 Soul Pro.

professional-mode-X2_Soul_PRO

Partenerii nostrii au realizat pe timp de noapte cele 2 fotografii de mai jos, iar prima este realizata folosind setarile profesionale, in timp ce la a doua fotografie au fost utilizate setarile normale.

Dupa cum puteti vedea diferentele de calitate a fotografiilor obtinute prin intermediul acestor moduri este majora.

Asadar pasionatii de fotografie au posibilitatea de a ajusta manual in modul profesional: focusul si claritatea, timpul de expunere, balansul de alb, ISO si expunerea, dupa cum urmeaza:

 1. Focalizare – Modifica claritatea fotografiei si focalizarea. Prin aceasta setare poti scoate in evidenta un anumit obiect sau o anumita persoana.  Claritatea imaginii are efect si asupra rezolutiei reale a fotigrafiei.
 2. Viteza obturator – Acesta are trei nivele:  Inalt, mediu si scazut. Obturatorul este acel dispozitiv care, prin deschidere, permite patrunderea luminii necesara pentru expunerea senzorului.
 3. WB – Prin ajustarea balansului de alb, poti surprinde imagini pe care le poti incadra in tonuri de culoare calde sau tonuri reci, functie de preferintele tale. Poti seta balansul de alb in functie de lumina mediului in care te afli, optand pentru una din cele patru setari de la lumina foarte calda la  lumina foarte rece.
 4. ISO – Sensibilitate la lumina. Setarea permite realizarea fotografiilor in locuri cu luminozitate scazuta.
 5. AE / EV – Controlul expunerii. Prin marirea expunerii poti surprinde instant detalii pe timp de noapte pe care ochiul uman nu le percepe decat dupa o perioada destul de lunga de acomodare la mediul nocturn.

Cele mai recente comentarii

 1. Boby 11 august 2015
  • BYTZA 11 august 2015
 2. Cosmin Bordea 11 august 2015
 3. Laur 11 august 2015
 4. Mirita Viorel 11 august 2015

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!