ALLVIEW VIVA i7G – Prima tableta cu procesor INTEL SoPHIA 3G-R!

Brasovenii de la Allview au lansat astazi o noua tableta, care se intituleaza VIVA i7G iar aceasta reprezinta o solutie practica si accesibila pentru utilizatorii aflati in cautarea unui raport avantajos calitate/pret.

Allview-Viva-i7G-2

“Este prima tableta dotata cu procesor Intel SoPHIA 3G-R din portofoliul de produse Allview. Noul tip de procesor creat de Intel anul acesta ofera performante remarcabile si asta ne-a convins sa-l integram in produsele noastre. Tableta pe care o lansam astazi, VIVA i7G ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop si va permite utilizatorilor cu bugete reduse accesul la cele mai noi tehnologii” a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Tableta VIVA i7G beneficiaza de conectivitate 3G HSDPA si ofera viteza de download de pana la 21 Mbps. Procesorul Intel SoPHIA 3G-R pe 64-bit Quad Core cu frecventa 1 Ghz si solutia grafica Mali 450 MP asigura o experienta multimedia placuta.

Memoria Flash a tabletei VIVA i7G este de 8GB si poate fi extinsa prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 128 GB.

VIVA i7G este un dispozitiv usor de folosit si foarte practic datorita dimensiunii sale reduse si designului compact. Tableta are un display de 7” si la nevoie poate fi cel mai util ghid de calatorie gratie sistemului GPS incorporat.

Allview-Viva-i7G-3

Functia de apelare transforma Viva i7G in telefon, pentru a efectua si primi apeluri, mesaje text sau multimedia. In plus, camera frontala este ideala pentru apeluri video prin 3G sau prin aplicatii dedicate. Camera principala a tabletei are 2 MP si le va permite utilizatorilor sa surprinda imagini speciale ce pot fi pastrate in memoria tabletei sau transferate catre alte dispozitive prin Bluetooth sau WiFi direct.

Allview-Viva-i7G-1

Tableta Allview VIVA i7G este disponibila in doua variante de culoare, in speta alb si negru iar aceasta poate fi achizitionata de pe allview.ro la pretul de 399 lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata