Allview va oferi cadou ochelari Visual VR la fiecare smartphone P8 Energy PRO si X2 Soul PRO vandut!

Brasovenii de la Allview dau in curand startul unei noi campanii de promovare interesante iar acestia vor oferi cadou cate o pereche de ochelari Visual VR, pentru fiecare client care isi achizitioneaza unul dintre urmatoarele smartphone-uri: P8 Energy PRO sau X2 Soul PRO.

Visual-VR-Allview

Este o miscare extrem de inteligenta a brasovenilor dat fiind faptul ca ochelarii VR sunt pe val acum iar tehnologia avanseaza intr-un ritm galopant.

Allview va da startul campaniei pe data de 21 aprilie 2016, asadar toti cei care isi vor achizitiona terminalele cu pricina incepand cu aceasta data, vor receptiona cadou si ochelarii Visual VR

Va reamintim faptul ca Allview X2 Soul Pro ascunde sub “capota” procesorul octa-core MediaTek pe 64 biti tactat la 1.7 Ghz, GPU Mali 760MP2, 2 Gb Ram si 16 Gb spatiu de stocare intern, care nu poate fi extins.

Am testat acest smartphone iar voi puteti vizualiza review-ul complet accesand acest link.

X2-Soul-PRO-4

Allview P8 Energy PRO integreaza un procesor Octa Core 1,3GHz si dispune de 3GB memorie RAM. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 128GB. Dispozitivul asigura conectivitate 4G Dual Mode, FDD si TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri, cu viteze de download de pana la 150Mbps.

Allview-P8-Energy-PRO-8

Pentru a vizualiza detaliile complete despre acest terminal va recomandam sa accesai acest link.

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!