ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Allview si Microsoft prezinta primele tablete cu Windows 10 !

Revenim asa cum v-am promis in cursul zilei de ieri cu informatii proaspete, receptionate de la partenerii nostrii de la Visual Fan, iar mai jos regasiti comunicatul de presa.

Primele_device-uri_Allview_cu_Windows10__20150723

Allview, brandul autohton de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa de peste 10 ani, si Microsoft prezinta primele 4 tablete cu Windows 10 in premiera pe piata din Romania, disponibile pentru pre-comanda in shop-ul online Allview, cu livrare incepand din data de 30 iulie.

Campania anuntata de Allview si Microsoft intareste parteneriatul pe care cele doua companii l-au anuntat prima oara in iunie 2014. Astazi Allview ne informeaza despre posibilitatea de a achizitiona primele device-uri din Romania care beneficiaza de Windows 10 la o promotie avantajoasa, prin intermediul careia consumatorii primesc gratuit un smartphone marca Allview Impera m in perioada 23 – 30 iulie 2015.

 “Am placerea de a va anunţa astazi o premiera in Romȃnia, disponibilitatea primelor tablete Allview cu Windows 10.  Impreuna cu partenerii de la Microsoft oferim o experienta completa care va incuraja utilizatorii sa descopere noi functionalitati si aplicatii menite sa ofere experiente extraordinare. Se remarca butonul de start care acum revine, browser-ul Microsoft Edge, care iti permite sa iei notite direct in pagina web, Snap si Virtual Desktop, care sporesc eficienta in organizare si multe altele.” a declarat directorul general Allview, Lucian Peticila.

„Allview este unul dintre cei mai activi si dinamici parteneri producatori de device-uri cu Windows din piata din Romania. Succesul si calitatea acestor dispozitive au demonstrat faptul ca un partener local se poate impune pe o piata competitiva cu tablete si laptop-uri 2-in-1 cu Windows, de aceea suntem foarte mandri ca astazi Allview anunta primele sale device-uri cu noul sistem de operare Windows 10, un Windows familiar dar mai bun, cu o experienta personalizata si naturala ce functioneaza la fel pe orice dispozitiv permitand oricui sa-si indeplineasca activitatile”, declara Tudor Galos, Consumer Marketing Manager, Microsoft Romania.

Primele tabletele din Romania cu Windows 10 sunt urmatoarele:

  • Wi10N PRO la pretul de 1.099 Lei, device-ul 2 in 1 care reprezinta imbinarea perfecta intre utilitate si performante, ce se remarca si prin memoriile generoase de 2 GB RAM si 32 GB Flash.
  • Impera i10G la pretul de 1.199 Lei, device-ul ce se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezolutie de 2048×1536 px si prin memoriile de 2 GB RAM cu 32 GB Flash.
  • Wi8G la pretul de 649 Lei, device-ul echipat cu un procesor Intel®Atom™, display IPS de 8” si conectivitate 3G, cea mai mobila tableta ce sustine productivitatea din gama Allview.
  • Impera I8 la pretul de 599 Lei, 849 lei (datorita unei erori umane pretul initial prezentat in comunicat a fost eronat) device-ul cu un procesor Intel®Atom™, care aduce utilizatorilor o grafica bogata, culori vii si imagini foarte clare.

Toti utilizatorii de device-uri eligibile Allview, ce ruleaza Windows 8.1, vor fi instiintati in mod automat despre posibilitatea de a efectua update gratuit la Windows 10 incepand cu data de 29 iulie 2015.

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie romaneasca a care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iariîn 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha si Grecia. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata.

Despre Microsoft
Fondata in 1975, compania Microsoft (NASDAQ “MSFT”) este liderul mondial in software, servicii si solutii ce ajuta oamenii si companiile sa isi atinga pe deplin potentialul.

Lasă un comentariu