Allview P8 Energy PRO beneficiază gratuit de extra-garantia care protejeaza terminalul timp de 3 ani

Noul flagship al brasovenilor de la Allview, in speta P8 Energy PRO le aduce cumparatorilor sai si un cadou deosebit de practic in realitatea familiara tuturor: un pachet complet de servicii de garantie.

P8-Energy-PRO-extragarantie
Clientii Allview care achizitioneaza smartphone-ul P8 Energy PRO vor beneficia gratuit de Extragarantia care protejeaza dispozitivul timp de 3 ani, cu un an mai mult decat varianta standard.

Allview-P8-Energy-PRO-8
In plus, in primii doi ani de la achizitie, clientii se vor bucura de servicii complete de garantie care presupun inclusiv inlocuirea oricarui subansamblu defectat din vina clientului, o singura data in perioada asigurata.

Allview-P8-Energy-PRO-6

Astfel, printre componentele care pot fi inlocuite gratuit o singura data in decurs de doi ani se numara si display-ul, placa de baza sau acumulatorul. Mai mult, posesorii flagship-ului P8 Energy PRO vor avea prioritate la reparatii prin Service Expres Allview, care asigura solutionarea problemei reclamate in maximum 5 zile lucratoare.
Serviciile de mai sus vor fi disponibile la achizitia smartphone-ului P8 Energy PRO de la oricare dintre partenerii comerciali Allview.

Lansat in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, P8 Energy PRO se remarca prin acumulatorul generos de 5020mAh, display-ul AMOLED® Full HD de 6 inch, senzor frontal de amprenta Easy Fingerprint, 3GB memorie RAM si 64GB memorie Flash iar specificatiile complete sunt disponibile aici.

Va reamintim si faptul ca toti cei care vor achizitiona acest terminal in aceasta perioada vor receptiona cadou si un set de ochelari Visual VR iar detaliile complete sunt disponibile aici.

2
Adaugă comentariul tău ceva mai jos

  Subscribe  
Notify of
Mihai Cosmin

Nu am testat niciun VR pana acum. Stie cineva oare filmele non 3d Merg a fi redate.. Cum face aplicatia? Face split screen si imparte ecranul in 2, deci implicit se reduce si rezolutia efectiva a filmului la jumatate?