Allview P6 Qmax – hands-on & concurs !

In cursul zilei de ieri am primit in teste phablet-ul brasovenilor de la Allview, intitulat P6 Qmax iar terminalul face senzatie atat cu design-ul atractiv, cat si cu hardware-ul potent.

Suntem  impresionati atat de modul in care ruleaza acest phablet, cat si de calitatea materialelor utilizate pt realizarea carcasei, care are un aspect elegant si un feeling premium.

Allvie-P6-Qmax-7

Trebuie sa mentionam si faptul ca finisajele sunt de cea mai buna calitate desi vorbim de un terminal din zona mid-range.

Vom publica review-ul complet pe data de 1 iulie, data la care vom da startul unui concurs in care oferim ca premiu un Allview P6 Qmax, impreuna cu partenerii nostrii de la Visual Fan carora tinem sa le multumim pe aceasta cale.

Allview P6 Qmax are sub capota procesorul octa-core MediaTek Cortex A7  tactat la 1.7 GHz, GPU Mali-450MP, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare interna care poate fi extins prin intermediul slot-ului microSD, cu maxim 32 GB.

DSC01458

P6 Qmax  este echipat cu un display IPS de 5.95 ” care ruleaza la rezolutia 1920×1080 pixeli versiunea de android Kitkat 4.4.2 .

Camera principala dispune de 13 MP si este dotata cu autofocus si LED flash iar camera secundara dispune  5 MP, este dotata cu autofocus si promite selfie-uri de senzatie.

Allview P6 Qmax este dotat cu un acumulator generos de 3000 mAh, are o grosime de doar 9 mm si cantareste 174 gr.

Durata de functionare a bateriei poate fi prelungita prin intermediul functiei Smart Power Saving Mode. De exemplu, aceasta functie poate oferi cu  20% mai multa autonomie in „Modul Startup”. Smart Power Saving Mode ofera posibilitatea de personalizare, astfel utilizatorul poate avea la dispozitie aplicatiile strict necesare folosind bateria in modul cel mai eficient.

Allvie-P6-Qmax-6

P6 Qmax poate fi controlat prin gesturi usoare, cum ar fi pornirea ecranului printr-o dubla atingere. Functia Gesture Control iti permite sa accesezi browser-ul, muzica preferata, camera, fotografiile tale sau orice aplicatie doresti, desenand o singura litera pe ecran.

Allview P6 Qmax este disponibil in 2 variante de culoare(alb si negru) si poate fi achizitionat la pretul de 1.099 lei, chiar de pe site-ul partenerilor nostrii de la  allview.ro.