ITHOT: Reziliere contracte Telekom

Allview P6 Pro dispune de o camera foto capabila si are un pret excelent!

Update 1 – Intre timp am testat si acest terminal iar voi puteti vizualiza review-ul complet accesand acest link!

Brasovenii de la Allview ne-au trimis un nou teaser cu terminalul pe care acestia urmeaza sa-l lanseze in perioada urmatoare si va invitam sa-l vizualizati in imaginea de mai jos.

Allview P6 PRO - 4

Dupa cum puteti vedea  P6 Pro va fi echipat cu o camera foto principala ce dispune de un sistem optic cu 4 lentile și filtru UV iar senzorul ofera deschidere f/2.0, ceea ce inseama ca prin intermediul acestui terminal se pot realiza fotografii si filmari de calitate.

Mai mult decat atat, am aflat ca noul smartphone al brasovenilor se va comercializa la un pret excelent, care se va situa in jurul valorii de 700 de lei.

Va reamintim faptul ca Allview  P6 Pro ascunde sub capota un acumulator generos de 3.140 mAh care dispune de tehnologia fast-charge, prin intermediul careia acumulatorul se incarca de la 0 la 100% in mai putin de 2 ore.

Trebuie sa mentionam si faptul ca acumulatorul este produs de catre cei de la Sony si speram sa livreze o autonomie decenta in conditii de utilizare intensa.

Allview P6 PRO - 3

Stim deja ca noul membru al gamei P va avea o carcasa metalica iar finisajele vor fi de cea mai buna calitate si speram ca sub capota sa ascunda un hardware potent.

Va reamintim faptul ca P6 Pro va fi echipat cu un sistem de sonorizare potent, format dintr-un difuzor audio puternic care dispune de procesor audio NXP, ce va fi capabil sa livreze un sound de calitate.

Nu trebuie sa uitam nici de noul sistem care speram sa ascunda sub el un procesor potent si capabil sa ruleze fluent cele mai noi jocuri si aplicatii.

Allview-P6-Pro-2

Acum nu ne ramane decat sa asteptam cu mare interes noi informatii despre acest nou „membru” din portofoliul brasovenilor de la Allview iar de indata ce vom intra in posesia acestora vom reveni cu un update pe aceasta tema

2 comentarii la „Allview P6 Pro dispune de o camera foto capabila si are un pret excelent!”

  1. Chiar ca o sa fie interesat telefonul asta dar pare cam ciudat pretul deoarece eram obisnuit ca allview sa umfle preturile telefoanelor.

    Răspunde

Lasă un comentariu