Allview P6 PRO a fost lansat si face senzatie!

Update 1 – Intre timp am testat smartphone-ul brasovenilor si puteti vizualiza review-ul complet accesand acest link.

Brasovenii de la Allview au lansat astăzi smartphone-ul P6 PRO care este un terminale irezistibil menit să cucerească la prima atingere. Dispozitivul se distinge prin design-ul elegant, autonomia bateriei, sunetul excepțional și conectivitatea 4G Dual Mode în toate rețelele din România.

Allview-P6-PRO-6

“Liniile definitorii ale terminalului P6 PRO au fost trasate de așteptările clienților noștri. Este un telefon cu autonomie sporită și încărcare rapidă ce se distinge prin performanțe acustice remarcabile, prin captarea imaginilor în luminozitate redusă datorită deschiderii diafragmei f/2.0 și celor 4 lentile optice și nu în ultimul rând prin armonia formei sale. Iar prețul său avem convingerea ca îi va încânta cel mai mult pe utilizatori”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

P6 PRO dispune de o baterie Sony de 3140mAh care oferă  până la 392 de ore în stand-by și 820 de minute de convorbire. Cu toate că acumulatorul încorporat are o capacitate considerabilă, grosimea telefonului nu depășește 8,1 mm. Încărcătorul de 2A împreună cu tehnologia Fast charging integrată permite o încărcare completă în mai puțin de două ore.

P6 PRO este un device ce oferă conectivitate 4G în standardele TDD și FDD pe ambele cartele SIM-uri încorporate. Viteza de download ajunge până la 150Mbps.

Experiența audio va fi cu siguranță memorabilă întrucât dispozitivul este unul inovator. Beneficiază de o incintă acustică cu radiator pasiv, pentru un nivel crescut al sunetului si calitate maximă a redării. În plus, smartphone-ul P6 PRO este dotat cu un difuzor de tip dual voice coil, de mari dimensiuni, cu două bobine care lucrează în tandem. Pe lângă acestea, telefonul beneficiază de unul dintre cele mai avansate amplificatoare digitale de tip NXP.

Allview-P6-PRO-7

P6 PRO are un display de 5 inch HD IPS și redă imagini la rezoluția 1280×720 de pixeli. Smartphone-ul are un design atrăgător, este subțire, iar marginile sunt ușor rotunjite.        Grație funcției Smart awake” telefonul va intui dorințele utilizatorului printr-o atingere “codată: ecranul se deblochează la dubla atingere, iar desenarea unei simple litere pe ecran conduce direct către aplicația dorită.

Allview-P6-PRO-8

P6 PRO dispune de un procesor Quad Core pe 64-bit și o soluție grafică Mali T720 care asigură o utilizare fluentă a smartphone-ului. Memoria Flash de 8GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB. Dispozitivul rulează sistemul de operare, Android 5.1, Lollipop, care oferă o experiență plăcută și o interfață prietenoasă.

Allview-P6-PRO-6

Camera principală cu Autofocus BSI oferă o rezoluție de 8MP, filmează la rezoluție HD și cu ajutorul LED Flash-ului capturează imagini calitative chiar și în condiții de iluminare scăzută. Deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea și captarea unei cantități mai mari de lumină către senzor, pentru fotografii mai luminoase fără alte artificii.

Allview-P6-PRO-10

Camera frontală de 5MP va fi cu siguranță apreciată de amatorii de selfie-uri și de apeluri video.

P6 PRO poate fi precomandat începând de astăzi la pretul de 749 lei iar livrările vor fi efectuate după data de 13 noiembrie.

2 Comentarii
  1. Claudiu Lichi spune

    si unde e P de la Publicitate pentru acest articol ?

    1. BYTZA spune

      Nu este cazul!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata