Allview P6 Energy primeste in curand update la Lollipop!

Update 2 – Incepand de astazi posesorii smartphone-ului Allview P6 Energy vor receptiona prin OTA, update-ul la versiunea de android Lollipop 5.0.

Va invitam sa vizualizati si procedura prin intermediul careia se poate realiza acest update, iar aceasta este disponibila aici.

allview-p6-energy-1

Update 1 – Revenim astazi cu informatii noi si va prezentam 3 aplicatii extrem de utile care vor fi disponibile in noua versiune de soft a smartphone-ului Allview P6 Energy.

 1. Super Power Saving Mode – Pentru momentele in care doresti sa prelungesti durata autonomiei bateriei activeaza functia de economisire a energiei. Aceasta transforma meniul intr-unul minimalist, alb-negru, si iti ofera acces la functiile de baza: Apeluri, Mesaje, Contacte si Ceas.
 2. Charm Cam – Aplicatia Charm Cam iti pune la dispozitie o serie de functii distractive si utile, care te vor incanta cu siguranta! Ai o serie de efecte beauty, filtre in timp real si stampile care vor adauga originalitate fotografiilor tale. Aplicatia poate fi accesata direct din meniul camerei.
 3. Chameleon – Creeaza-ti propriile teme si adapteaza smartphone-ul mediului in care te afli. Functia Chameleon va transforma device-ul intr-unul nou de fiecare data, utilizand culori din jurul tau. Astfel, iti vei aminti de starile si sentimentele placute dintr-o anumita clipa.

Brasovenii de la Allview au anuntat astazi faptul ca smartphone-ul P6 Energy va receptiona in curand, update-ul la versiunea de android Lollipop 5.0.

Asadar avem vesti excelente pentru posesorii acestui smartphone si tinem sa precizam si faptul ca update-ul va fi disponibil incepand cu data de 24 august.

Acest terminal ruleaza acum versiunea de android KitKat 4.4.2 iar pentru mai multe detalii va invitam sa vizualizati review-ul complet disponibil  aici.

Allview P6 Energy este un smartphone dual-sim echipat cu un hardware decent si un acumulator gigant de 5000 mAh, capabil sa livreze o autonomie excelenta.

Va reamintim ca P6 Energy  are sub capota procesorul quad-core Cortex A7  tactat la 1.3GHz, GPU Mali 400, 1GB de RAM, 8GB spatiu de stocare interna, care poate fi extins prin intermediul slot-ului microSD, cu maxim 32GB.

Acum ramane de vazut ce  imbunatatiri notabile va aduce acest update extrem de asteptat de catre toti posesorii acestui smartphone .

Cele mai recente comentarii

 1. Conatantin 25 august 2015
  • BYTZA 25 august 2015
 2. Claudiu Popovici 24 august 2015
 3. Irinel Ralea 24 august 2015
 4. Marius Tarnea 24 august 2015
  • BYTZA 24 august 2015
 5. Andy Vasilescu 21 august 2015
 6. Tibi 21 august 2015
 7. Ciprian Toma 21 august 2015

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!