Allview E3 Living – smartphone dual-sim compatibil 4G!

Allview, brand-ul autohton de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa de peste 10 ani, lanseaza astazi un nou smartphone din gama E. In urma succesului inregistrat de modelul precedent, compania brasoveana prezinta E3 Living.

Allview-E3-Living

Noul device dispune de un display de 4,5 inch, construit cu ajutorul tehnologiei Full Lamination. Cele doua difuzoare frontale ce permit auditia stereo, conectivitatea 5GHz WIFI si cea 4G Dual Mode, cu standardele FDD si TDD, impreuna cu sistemul de operare Android 5.1. Lollipop, definesc noul E3 Living ca fiind device-ul perfect pentru divertisment.

E3 Living este un dispozitiv ideal pentru persoanele care utilizează două cartele SIM. Device-ul are integrat un procesor Quad Core, ceea ce îi oferă noului dispozitiv fluență în utilizare pentru navigarea pe internet, în rularea aplicațiilor, jocurilor sau vizionarea filmelor.

“Succesul repurtat de modelul precedent E2 Living și feedback-ul pozitiv primit de la utilizatorii acestuia, au contribuit la decizia de a aduce un plus de performanță device-urilor din gama E. Noul E3 Living reprezintă un upgrade atât pe partea de hardware cât și pe cea de software față de modelul precedent. Printre noutăți se remarcă mărimea display-ului de 4,5 inch, tipul procesorului, calitatea superioară a pozelor, memoriile și conectivitatea 4G, toate adaptate în mod eficient dimensiunilor acestui device. Conectivitatea 4G Dual Mode prezentă acum pe E3 Living permite utilizatorilor navigarea pe internet la viteze 4G de până la 150 Mbps.” a declarat Lucian Peticilă, directorul general Allview.

Allview-E3-Living

Camera principală de 8 MP a noului E3 Living dispune de funcțiile multiple cu care clienții Allview s-au obișnuit. Smile Shot și Multi Angle reprezintă numai o parte dintre acestea, iar pentru realizarea celor mai impresionante autoportrete device-ul dispune de un LED Flash frontal și funcția Beauty Face. Utilizatorii au posibilitatea de a realiza filmări Full HD și clipuri rapide cu ajutorul funcției preinstalate, Time Lapse.

E3 Living dispune de 1GB memorie RAM și de 8GB memorie Flash, ce poate fi suplimentată până la 40GB prin adăugarea unui card microSD. Smartphone-ul este un device ușor de utilizat ce poate fi controlat și prin gesturi simple. De exemplu, aplicațiile pot fi accesate cu un simplu semn desenat pe ecranul închis. Descoperă mai multe detalii accesând www.allview.ro.

Produsul este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi la pretul de 599 lei, iar livrarile vor începe din data de 15 Septembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata