Blog ITHOT.RO

AllCall Rio – smartphone echipat cu procesor quad-core, display HD 3D și cameră foto duală, la 70 de dolari

AllCall Rio este un nou smartphone de buget iar terminalul se afla in promotie acum pe banggood.com si poate fi achizitionat la un pret extrem de atractiv.

Terminalul dispune de procesorul quad-core MediaTek MTK6580A tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 1 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 2 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 2 MP.

AllCall Rio este echipat cu un display IPS curbat care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 3D iar acesta este extrem de rezistent.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul se pare ca sta destul de bine si la capitolul finisaje.

AllCall Rio este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Acest smartphone are 9.6 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.700 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

AllCall Rio este disponibil deja spre comercializare si poate fi achizitionat prin intermediul celor de la banggood.com la 70 de dolari(280 de lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

 Va reamintim si faptul ca un alt retailer din China a listat deja smartphone Bluboo S1 iar pentru detalii accesati acest link.

Lasă un comentariu