Blog ITHOT.RO

AllCall Rio poate fi cumpărat la doar 375 de lei iar terminalul dispune de display HD și cameră foto duală Sony

AllCall Rio este unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri care dispun de camera foto duala iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 375 de lei.

Va reamintim faptul ca smartphone-ul AllCall Rio dispune de procesorul quad-core MediaTek MTK6580A tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 1 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 2 MP, este dotata cu senzor Sony IMX149, autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 2 MP.

AllCall Rio este echipat cu un display IPS curbat care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 3D iar acesta este extrem de rezistent, dupa cum veti putea vedea in videoclipul de mai jos.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul se pare ca sta destul de bine si la capitolul finisaje.

AllCall Rio este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Acest smartphone are 9.6 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.700 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Smartphone-ul AllCall Rio se afla in promotie acum pe iHunt.ro si terminalul poate fi achizitionat la doar 375 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul AllCall Alpha poate fi achizitionat acum la doar 345 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu