Blog ITHOT.RO

AllCall Madrid – smartphone dotat cu procesor quad-core și display IPS HD, disponibil acum la doar 50 de dolari

Compania chineza AllCall a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza Madrid si poate fi achizitionat acum la un pret excelent.

Smartphone-ul AllCall Madrid dispune de procesorul quad-core MediaTek MTK6580A tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

AllCall Madrid este echipat cu un display IPS curbat care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D iar acesta rezista la zgarieturi si mici socuri accidentale.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul se pare ca sta destul de bine si la capitolul finisaje.

AllCall Madrid este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Acest smartphone are 7.62 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.600 mAh iar terminalul ruleaza sistemul de operare propriu al producatorului si acesta este bazat pe versiunea de android 7.0 Nougat.

AllCall Madrid este disponibil deja la precomanda si poate fi achizitionat prin intermediul tomtop.com la doar 50 de dolari (196 de lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul AllCall Rio se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 358 de lei iar pentru detalii accesati acest link.

Lasă un comentariu