ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

AllCall Alpha – smartphone echipat cu procesor quad-core, display HD și cameră foto duală, la 30 de dolari

Reducerile de Black Friday continua pana la final de luna pe tomtop.com iar acum va puteti achizitiona smartphone-urile dorite, la un pret derizoriu.

Spre exemplu, smartphone-ul AllCall Alpha se afla in promotie pe tomtop.com si poate fi achizitionat la doar 30 de dolari iar oferta este valabila zilnic(la orele mentionate pe site-ul acestora) pentru primii 20 de cumparatori si ulterior pretul va “urca” la 60 de dolari.

Va reamintim faptul ca smartphone-ul AllCall Alpha dispune de procesorul quad-core MediaTek MTK6580A tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 2 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 2 MP.

AllCall Alpha este echipat cu un display IPS produs de catre SHARP iar aceasta masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul se pare ca sta destul de bine si la capitolul finisaje.

AllCall Alpha este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Acest smartphone are 7.9 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.300 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Smartphone-ul AllCall Alpha se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul tomtop.com la doar 30 de dolari (119 lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu