Alcatel Pixi 4 – smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE și disponibil la 75 de dolari

Cei de la Alcatel au lansat un nou smartphone entry-level iar terminalul se intituleaza Pixi 4 si detine un raport decent intre pret si specificatii.

alcatel-pixi-4-1

Alcatel Pixi 4 dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6735 tactat la 1 GHz, GPU Mali-T720, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins cu maxim 32 de GB prin intermediul slotului de card microSD.

alcatel-pixi-4-3

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

Alcatel Pixi 4 este echipat cu un display FWVGA care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 854 x 480 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa se afle la cote decente.

Alcatel Pixi 4 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE cu VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, Radio FM si GPS.

alcatel-pixi-4-2

Noul smartphone de buget al celor de la Alcatel are 9.5 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

alcatel-pixi-4-1

Alcatel Pixi 4 este disponibil spre comercializare in exclusivitate prin intermediul celor de la flipkart.com iar pretul acestui terminal este de 75 de dolari.

Via: themobileindian.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!