Alcatel 1 Android Oreo a fost lansat

Cei de la Alcatel au lansat un nou smartphone entry-level iar terminalul poarta numele de 1 Android Oreo (Go edition) si dispune de un hardware extrem de modest.

Alcatel 1 Android Oreo (Go edition) este echipat cu procesorul Quad-Core MediaTek MT6739 tactat la 1.28GHz, GPU PowerVR Rogue GE8100, 1GB de memorie RAM si 8GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8MP(cu interpolare), este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP(tot cu interpolare).

Alcatel 1 Android Oreo (Go edition) are un display FWVGA+ in format 18:9 iar acesta masoara 5inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 960 x 480 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din policarbonat iar terminalul pare sa stea decent la capitolul finisaje.

Alcatel 1 Android Oreo (Go edition) este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Alcatel are 9.8mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo Go Edition.

Alcatel 1 Android Oreo (Go edition) va fi disponibil curand spre comercializare si in mai multe variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 89 de dolari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata