ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Acum puteti comanda la eMAG consumabile pentru revizii auto!

Dupa cum stiti deja la eMAG se desfasoara o campanie de reduceri masive care se intituleaza Stock Busters iar aceasta campanie a intrat in prelungiri fiind valabila si astazi, oferta completa o puteti vizualiza aici.

Am dorit sa testam cat de bine pus la punct este sistemul prin intermediul caruia se pot comanda consumabilele necesare in cadrul unei revizii auto complete.

Pentru a vizualiza atat pachetele de filtre MANN cat si preturile acestora dati clik pe imaginea de mai jos!

eMAG-revizie-auto-3

Dorind sa-i punem in dificultate am decis sa achizitionam consumabilele pentru o masina frantuzeasca, in speta Peugeot 206 cu motorizarea 1.4 Mpi.

Asadar am trecut la treaba si din doar cateva click-uri am comandat la un pret excelent, pe eMAG, toate filtrele si uleiul necesar pentru efectuarea reviziei complete.

Din experienta dobandita cu alte magazine de profil eram in proportie de 70% convinsi de faptul ca ne vor transmite cel putin 2 filtre care nu vor fi compatibile cu motorizarea selectata.

La aproximativ 2 ore de la plasarea comenzii am fost contactati de catre cei de la e-piesa.ro, fiind partenerii eMAG care comercializeaza consumabilele comandate, in speta filtrele Mann.

Acestia ne-au solicitat seria de sasiu a autoturismului pentru care am comandat consumabilele respective, ca sa se asigure de faptul ca produsele pe care ei le transmit sunt compatibile cu motorizarea respectiva.

eMAG-revizie-auto-2

Va comunicam sincer ca am fost surprinsi de profesionalismul celor de la e-piesa.ro si va recomandam sa achizitionati cu incredere produsele comercializate de catre acestia pe eMAG.

Uleiul era disponibil in stocul celor de la eMAG, asa ca produsul a plecat direct din depozitul acestora.

In ziua urmatoare am receptionat toate produsele comandate prin intermediul firmei de curierat Fancourier.

eMAG-revizie-auto-3

Noi am comandat acest pachet de filtre recomandat pentru Peugeot 206 1.4 Mpi 75 CP si bidonul de ulei Total Ineo Long Life disponibil aici.

Am decis sa impartasim aceasta experienta cu voi deoarece si noi eram sceptici cu privirea la achizitionarea online a consumabilelor auto.

Asadar acum va puteti achizitiona fara probleme si la un pret excelent toate consumabilele necesare pentru revizia autoturismului pe care il detineti.

Lasă un comentariu