Reziliere contract Telekom

Accesoriile dedicate lui Galaxy S8 confirmă designul pe care îl știam deja dar oferă și o mare surpriză

Accesoriile disponibile pentru noul flagship al celor de la Samsung confirma designul atractiv pe care il stiam deja si adauga un element surpriza.

Dupa cum puteti vedea in imagini carcasele de protectie pentru acest terminal au un decupaj special pentru locasul care gazduieste celebrul S-Pen.

Asadar conform acestor imagini se pare ca noul Samsung Galaxy S8 va dispune si de S-Pen iar fanii acestui brand vor fi cu siguranta incantati de aceasta veste extrem de interesanta.

Dupa cum stiti deja celebrul S-Pen era prezent doar pe terminalele care fac parte din gama Note dar iata ca Samsung a decis acum sa-l adauge si pe noul flagship al acestora.

O alta veste foarte buna este ca Samsung nu a renuntat la jack-ul de 3.5 mm pentru casti asa cum au facut cei de la Apple anul trecut, cand si-au lansat noul flagship.

Asadar fanii Samsung nu au de ce sa isi faca griji in acest sens si pot continua sa-i “persifleze” pe fanii Apple pe aceasta tema “spinoasa”.

Conform celor mai recente zvonuri se pare ca Galaxy S8  va fi disponibil atat in varianta echipata cu procesorul Qualcomm Snapdragon 830, cat si in varianta dotata cu procesorul Exynos 8895, secondate de catre 6 GB de memorie RAM LPDDR4 iar spatiul de stocare intern va fi de 32/64 si 128 de GB.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele vor fi cu siguranta de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Samsung ne-au obisnuit deja.

Samsung Galaxy S8 este echipat cel mai probabil cu un display Super AMOLED care masoara 5.7 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560 × 1440 pixeli.

Conform celor mai recente zvonuri se pare ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat in data de 29 martie 2017 si va fi disponibil spre comercializare din data de 21 aprilie 2017 iar preturile vor porni de la 849 de dolari pentru varianta de baza.

Va reamintim si faptul ca Samsung a dezvaluit rezultatul investigațiilor făcute cu privire la problemele grave pe care le-au întâmpinat cu Galaxy Note 7 iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: MobileFunTV

 

Lasă un comentariu