Smartwatch-ul Vector, la care au contribuit si cativa romani, a fost unul dintre modelele cele mai apreciate prezentate la targul de profil Baselworld. O importanta publicatie de tehnologie, T3, discuta despre el si il pune pe locul 2 intr-un clasament „Best of”, in timp ce BBC ii dedica un amplu reportaj.

Gadgetul inteligent s-a remarcat prin faptul ca are o autonomie de 30 de zile. Firma din spatele lui a fost fondata de angajati de la Timex si Nike, dar si din romanii Dan Tudose, Irina Alexandru si Andrei Pitis. Cel mai important investitor este Radu Georgescu, care a investit jumatate de milion de euro in proiect.

Ceasul inteligent Vector va putea rula mai multe sisteme de operare, precum Android, iOS, dar si Windows.”Este cea mai buna campanie de anuntare a prezentarii facuta in ultima vreme de un brand total necunoscut, acest ceas ar face bine sa fie bun”, scriu cei de la T3.

Cei de la cnet au prezentat intr-un clip smartwatch-ul Vector. Au spus ca ecranul este monocrom si au laudat designul. Ceasul va arata informatii precum notificari, mesaje de pe Facebook, alarme. Programarea ceasului se face in pare parte prin intermediul telefonului mobil, cu toate ca exista trei butoane laterale.

Mai jos puteti vizualiza clipul realizat de catre Cnet: