Zeblaze Crystal – smartwatch stilat disponibil la doar 47 de dolari!

Zeblaze Crystal este un smartwatch care emana eleganta si stil prin toti porii iar acesta poate fi achizitionat acum de pe  gearbest.com la doar 47 de dolari daca veti utiliza urmatorul cupon de reducere: ZC.

Zeblaze Crystal, Zeblaze Crystal – smartwatch stilat disponibil la doar 47 de dolari!, ITHOT.RO - Reziliere contracte de telefonie mobilă

Zeblaze Crystal ascunde sub capota procesorul MediaTek 2502, secondat de 128 MB RAM şi 64 MB spatiu de stocare intern iar acesta este echipat cu un acumulator de 280 mAh.

Noul smartwatch al celor de la Zenblaze este echipat cu un display de 1.54″ care ruleaza la rezolutia de 240 x 240 pixeli si este protejat de sticla 3D iar carcasa acestui smartwatch este realizata in totalitate din metal.

Trebuie sa mentionam si faptul ca Zeblaze Crystal poseda certificarea IP 65, ceea ce inseamna ca noul smartwatch al celor de la Ulephone va rezista cu brio la apa si praf.

Acesta smartwatch este compatibil atat cu platformele Android cat si cu iOS si Android iar acesta dispune si de cateva functii interesante precum:

  • senzor de citire a pulsului
  • health tracker – monitorizeaza activitatea fizica a utilizatorului
  • remote control – functie prin intermediul careia se poate controla smartphone-ul la care este conectat prin Bluetooth 4.0

Zeblaze Crystal, Zeblaze Crystal – smartwatch stilat disponibil la doar 47 de dolari!, ITHOT.RO - Reziliere contracte de telefonie mobilă

Asadar daca doriti sa va achizitionati un smartwatch elegant si cu pret extrem de accesibil, Zeblaze Crystal este un best-buy in acest buget redus.

Va invitam sa vizualizati si un videoclip de prezentare al acestui smartwatch interesant care este disponibil acum  pe  gearbest.com la doar 47 de dolari daca veti utiliza urmatorul cupon de reducere: ZC.

Cele mai recente comentarii

  1. Lavinia Valter 12 octombrie 2015
  2. Barzea Minel 12 octombrie 2015
  3. Raku 12 octombrie 2015
  4. Viorel 12 octombrie 2015
  5. Flik 12 octombrie 2015
  6. Vali 12 octombrie 2015

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!