Blog ITHOT.RO

Xiaomi Redmi Note 5A este dotat cu procesorul Snapdragon 425, 2 GB de RAM și display HD, la 150 de dolari

Specificatiile noului smartphone Xiaomi Redmi Note 5A au fost confirmate de catre producator iar acestea sunt mult mai modeste decat cele care aparusera initial pe zvonuri.

Xiaomi Redmi Note 5A dispune de  procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 506, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu senzori OmniVision OV12A10 si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Redmi Note 5A este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul se pare ca sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Redmi Note 5A este un smartphone dual-sim(micro + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 7.59 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.080 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 9.

Xiaomi Redmi Note 5A va fi lansat in data de 21 august 2017 iar pretul de comercializare al acestui terminal se va situa in jurul valorii de aproximativ 150 de dolari.

Va reamintim si faptul ca UMIDIGI pregateste lansare noului flagship iar terminalul se intituleaza S2 Pro si detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu