Blog ITHOT.RO

Xiaomi Redmi 6 are un preț bombă și vine echipat cu procesorul Helio P22, 4GB RAM, cameră foto duală + MIUI9

Xiaomi Redmi 6 este un nou smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul se afla un promotie acum si poate fi achizitionat la un pret foarte bun.

Ambele terminale sunt similare ca design si diferentele majore intervin la nivel de specificatii hardware, unde modelul Redmi 6 dispune de un hardware ceva mai potent fata de modelul de baza.

Incepem cu prezentarea modelului Xiaomi Redmi 6 si va spunem faptul ca dispune de procesorul Octa-Core MediaTek Helio P22, care este fabricat pe tehnologia de 22nm si este tactat la 2GHz, GPU IMG PowerVR GE8320, sunt disponibile variante dotate cu 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/2.2) + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP(f/2.2).

Desigur ca spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 256 de GB.

Xiaomi Redmi 6 are un display IPS in format 18:9 iar acesta masoara 5.45 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul sta foarte bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Redmi 6 este un smartphone dual-sim(nano + nano / microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 8.3mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI9.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 6 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 599 de lei + TVA iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu