Xiaomi Mi Max are procesor hexa-core

Au mai ramas doar cateva zile pana cand cei de la Xiaomi vor lansa un nou phablet interesant iar terminalul se intituleaza Mi Max .

Xiaomi-Mi-Max-1

Xiaomi Mi Max are la “bord” procesorul hexa-core Qualcomm Snapdragon 650 cu 4 nuclee Cortex A53 tactate la 1.8 GHz si 4 nuclee Cortex A53 tactate la 1.4 GHz, GPU Adreno™ 510, vor fi disponibile variante dotate cu 2 GB de RAM/16 GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 3 GB de RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern.

Xiaomi-Mi-Max-2

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu touch-focus si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Xiaomi Mi Max este echipat cu un display IPS “gigant”, care masoara 6.4 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui phablet este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu polishat iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Xiaomi Mi Max este un phablet dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11ac (2.4 si 5GHz), Bluetooth 4.1, GPS + GLONASS si VoLTE iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Tehnologia VoLTE (Voice Over LTE) utilizeaza reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de majoritatea retelelor care au canale diferite pentru serviciile de voce si cele de date.

Xiaomi-Mi-Max-1

Xiaomi Mi Max ruleaza cea mai recenta versiune a sistemului de operare MIUI 8 iar acesta este bazat pe versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Noul phablet al celor de la Xiaomi va fi lansat in data de 10 mai 2016 iar momentan nu avem detalii cu privire la pretul de comercializare, dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu