Xiaomi Mi Bluetooth 4.0 este o boxă wireless

Xiaomi Mi Bluetooth 4.0 este una dintre cele mai mici boxe wireless care sunt disponibile pe piata iar aceasta se afla in promotie acum si poate fi achizitionata la doar 50 de lei.

Boxa poate fi conectata extrem de usor la orice smartphone prin intermediul conexiunii bluetooth 4.0 iar ulterior pot fi redate melodiile dorite.

Xiaomi Mi Bluetooth 4.0 este echipata cu un acumulator de 480 mAh care este capabil sa sustina pana la 4 ore de autonomie cu o singura incarcare.

Carcasa boxei este realizata in totalitate din aluminiu iar aceasta poate fi utilizata fara probleme oriunde si este ideala pentru cei care adora plimbarile in aer liber.

Xiaomi Mi Bluetooth 4.0 este disponibila spre comercilizare in mai multe variante de culoare si poate fi achizitionata prin intermediul gearbest.com la doar 12 dolari( 50 de lei daca veti utiliza urmatorul cod de reducere GBAPR013) iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca Xiaomi Roidmi 3S este accesoriul ideal pentru orice masina iar acesta este un mix reusit intre un incarcator auto de calitate si un player mp3/radio FM cu bluetooth.

Prin intermediul acestui mic accesoriu te poti conecat cu smartphone-ul la sistemul audio al masinii si poti asculta melodiile dorite, care sunt stocate pe terminalul tau sau direct prin Radio FM.

Mai mult decat atat, prin intermediul aceluiasi accesoriu poti sa receptionezi/efectuezi apeluri telefonice odata ce smartphone-ul este contectat cu ajutorul aplicatiei dedicate care poate fi descarcata atata din Magazin Play, cat si din AppStore.

Noul accesoriu al celor de la Xiaomi dispune si de doua porturi USB prin intermediul carora pot fi incarcate simultan terminalele dorite iar acestea “livreaza” 5V/2.4A.

Asadar avem de-a face cu un accesoriu de calitate pe care il puteti instala extrem de usor la majoritatea autoturismelor disponibile pe piata iar acesta va monitorizeaza si modul in care “evolueaza” acumulatorul autoturismului vostru.

Mai exact va notifica utilizatorul de indata ce acumulatorul autoturismului scade sub limita de tensiune si astfel nu riscati sa ramaneti fara curent atunci cand va este lumea mai draga.

Xiaomi Roidmi 3S are carcasa realizata in totalitate dintr-o combinatie de policarbonat si aluminiu iar acest accesoriu se integreaza foarte fine in interiorul oricarui autoturism.

Noul accesoriu din portofoliul celor de la Xiaomi se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 16 dolari (65 de lei) iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *