Blog ITHOT.RO

Xiaomi Mi Band 3 a fost lansată iar aceasta este dotată cu display OLED și are o autonomie de doar 20 de zile

Cei de la Xiaomi au lansat in cadrul aceluiasi eveniment si o bretara smart iar aceasta poarta numele de Mi Band 3 si are un pret extrem de atractiv.

Xiaomi Mi Band 3 este echipata cu un display OLED care masoara 0.78 inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 128 x 80 pixeli iar aceasta este protejata cu sticla rezistenta la zgarieturi si amprente.

Noua bretara de fitness a celor de la Xiaomi are doar 20 de grame si este capabila sa monitorizeze urmatoarele: numarul de pasi, numarul caloriilor arse, ritmul cardiac si este capabila sa monitorizeze inclusiv somnul utilizatorilor.

Xiaomi Mi Band 3 se poate conecta la orice smartphone iar prin intermediul acestei conexiuni va putea oferi informatii in timp real despre toti parametrii monitorizati.

Trebuie sa precizam si faptul ca bretara rezista la contactul cu apa si praful iar aceasta dispune de: Bluetooth 4.2 LE, accelerometru si NFC (Optional).

Acumulator are o capacitate de 1.1oo mAh iar producatorul sustine faptul ca este capabil sa sustina pana la 20 de zile de autonomie dar ramane de vazut si cum se descurca in realitate.

Xiaomi Mi Band 3 va fi disponibila spre comercializare din data de 5 iunie 2018 in versiunea de baza si fara NFC iar aceasta va putea fi achizitionata la aproximativ 26 de dolari.

Din toamna acestui an va fi disponibila spre comercializare si versiunea care dispune de NFC iar aceasta va putea fi achizitionata la doar 31 de dolari.

Va reamintim si faptul ca Xiaomi si-a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si noile flagship-uri iar pentru detalii accesati acest link.

Lasă un comentariu