ITHOT: Știri din IT & C

Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un preț extrem de bun. Stoc limitat!

Xiaomi Mi 8 este unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri high-end iar terminalul afla in promotie acum si poate fi achizitionat la un pret foarte bun.

Xiaomi Mi 8 ithot ro 11214 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un preț extrem de bun. Stoc limitat!

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 dispune de procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 845 tactat la 2.8GHz, GPU Adreno 630, 6GB de memorie RAM LPDDR4x si 64 de GB spatiu de stocare intern.

Xiaomi Mi 8 ithot ro 113 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un preț extrem de bun. Stoc limitat!

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/1.9) + 12MP(f/2.4), este dotata cu senzori Sony IMX363 & Samsung S5K3M3, stabilizare optica pe 4 axe, zoom optic 2X, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 20MP si este capabila sa realizeze portrete AI in timp real.

Xiaomi Mi 8 ithot ro 323 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un preț extrem de bun. Stoc limitat!

Xiaomi Mi 8 are un superb display AMOLED in format 18:7:9 iar acesta masoara 6.21 inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2248 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 5.

Xiaomi Mi 8 1236 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un preț extrem de bun. Stoc limitat!

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

xiaomi mi 8 ithot ro 3213 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un preț extrem de bun. Stoc limitat!

Xiaomi Mi 8 este un smartphone dual-sim, compatibil Dual 4G/VoLTE si ambele dispune de: WiFi 802.11ac dual-band (2×2 MU-MIMO ), Bluetooth 5, Dual-frequency GPS/GLONASS/Beidou si NFC iar terminalul este dotat cu port-uri USB Type-C si cu senzor de amprente.

xiaomi mi 8 ithot ro 3215 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un preț extrem de bun. Stoc limitat!

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 are 7.6 mm, este echipat cu un acumulator de 3.400 mAh care dispune de tehnologia quick charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo, cu interfata MIUI 9 si va receptiona curand update la MIUI 10.

Xiaomi Mi 8 115 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un preț extrem de bun. Stoc limitat!

Xiaomi Mi 8 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul Giztop.com la doar 409 dolari + TVA iar oferta completa este disponibila aici.

Xiaomi Mi 8 ithot ro 324 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un preț extrem de bun. Stoc limitat!

Nu uitati nici de faptul ca noul smartphone Huawei Mate 9 Pro  poate fi achizitionat acum la un pret extrem de atractiv iar pentru detalii accesati acest link.

Huawei Mate 9 Pro 88 - Xiaomi Mi 8 se află în promoție acum iar terminalul poate fi achiziționat la un preț extrem de bun. Stoc limitat!

Lasă un comentariu