Blog ITHOT.RO

Xiaomi Black Shark Helo este echipat cu procesorul Snapdragon 845, 8GB de RAM și are cameră foto duală

Cei  de la Xioami au lansat primul smartphone din lume care dispune de 10GB de memorie RAM iar terminalul poarta numele de Black Shark Helo si este dedicat in totalitate gamerilor.

Smartphone-ul Xiaomi Black Shark Helo dispune de procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 845 tactat la 2.8GHz, GPU Adreno 630, sunt disponibile variante dotate cu 6GB de memorie RAM LPDDR4x/8GB de memorie RAM LPDDR4x/128 de GB spatiu de stocare intern(UFS 2.1) si variante echipate cu 10GB de memorie RAM LPDDR4x/256 de GB spatiu de stocare intern(UFS 2.1).

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/1.75) + 20MP(f/1.75), este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 20MP(f/2.2) si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Black Shark Helo este echipat cu un display AMOLED FullView in format 18:9 iar acesta masoara 6.01inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2160 × 1080 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar sistemul de sonorizare este stereo si difuzoarele sunt amplasate frontal.

Xiaomi Black Shark Helo este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11ac dual-band (2×2 MU-MIMO ), Bluetooth 5, GPS, GLONASS si Beidou iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

De retinut si faptul ca se poate atasa terminalului un gamepad prin intermediul caruia utilizatorii se pot juca mult mai confortabil iar acesta are si un sistem de racire dual-fan.

Noul smartphone de gaming al celor de la Xiaomi are 8.7mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo cu interfata Joy UI.

Xiaomi Black Shark Helo va fi disponibil spre comercializare din data de 30 octombrie iar preturile vor porni de la 416 dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 605 dolari pentru varianta de top.

(Via)

Lasă un comentariu