Blog ITHOT.RO

Vor fi reduceri masive pe gearbest.com de Black Friday!

Dupa cum stiti deja in data de 27 noiembrie 2015 va avea loc Black Friday la nivel international iar partenerii nostrii de la gearbest.com vor sarbatorii acest eveniment cu reduceri consistente de pana la 80%.

Black-Friday-gearbest-1

Marea majoritate a produselor listate pe gearbest.com vor beneficia de reduceri masive iar pentru mai multe detalii va invitam sa accesati acest link.

Pana joi 26 noimebrie 2015 lista de produse se va updata periodic si va veti putea achizitiona produsul dorit la un pret excelent, daca urmariti evolutia acesteia.

Black Friday se va desfasura in perioada 26 – 27 noiembrie 2015 iar ulterior urmeaza un alt eveniment de amploare care se intituleaza Cyber Monday si va avea loc pe data de 30 noiembrie 2015.

Am pregatiti pentru voi si cateva recomandari de produse care au deja un pret excelent:

  • DOOGEE F3 Pro 4G – smartphone cu design atractiv ce ascunde sub capota specificatii excelente iar pentru mai multe detalii va invit sa accesati acest link.

doogee-f3-3

Xiaomi-Redmi-Note-2-Pro-3

Teclast-X98-Air-3G-1

Black-Friday-gearbest-1

In cazul in care nu aveti deja creat un cont pe gearbest.com va recomand sa va creati rapid unul pentru ca ulterior sa va creati si o lista cu produsele pe care doriti sa le achizitionati de Black Friday sau Cyber Monday.

4 comentarii la „Vor fi reduceri masive pe gearbest.com de Black Friday!”

  1. Au avut preturi si reduceri bune de tot..k3 note la 124$, zte z7 la 199$,axon elite la 329$, mi4 3G la 189$, mi4i la 189$,m2 note la 129$, precum si altele..la casti..boxe..ce mai..bf adevarat!!

    Răspunde

Lasă un comentariu