ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Vonino Zun XS poate fi achiziționat la doar 360 de lei iar acesta dispune de conexiune 4G/LTE și display IPS HD

Vonino Zun XS este unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri care dispune de conexiune 4G/LTE iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 360 de lei.

Smartphone-ul Vonino Zun XS dispune de procesorul quad-core Mediatek MT6735P tactat la 1 GHz, GPU ARM Mali-T720, 1 GB de memorie RAM LPDDR3 si 32 de GB spatiu de stocare intern.

Vonino Zun X este echipat cu un display IPS Oncell care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Dragon Trail, asadar va rezista cu brio la zgarieturi.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul rezista destul de bine la zgarieturi si mici socuri accidentale.

Vonino Zun XS este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE(in standardele FDD + TDD, asadar terminalul functioneaza in “celebra” retea 4G a celor de la DigiMobil) si dispune de: WiFi 802.11 ac/b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Acest smartphone are 8.3 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.200 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Vonino Zun XS se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul vonino.ro la doar 360 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu