Vkworld Mix Plus la doar 549 de lei

Vkworld Mix Plus este un alt smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 549 de lei.

Vkworld Mix Plus dispune de procesorul Quad-Core MediaTek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720 MP2, 3 GB de memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins cu maxim 64 de GB, prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8MP, este dotata cu senzor CMOS, touch focus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP si este dotata cu lentile wide.

Vkworld Mix este echipat cu un display IPS bezel-less care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla rezistenta la zgarieturi.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Vkworld Mix Plus este un smartphone dual-sim(micro +nano), compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0,  Radio FM si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are 7.9 mm grosime, este echipat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 3.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Smartphone-ul Vkworld Mix Plus se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 549 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul China Mobile A3S poate fi achizitionat acum la doar 385 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *