ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

UMIDIGI A3 poate fi admirat acum în primul hands-on video iar terminalul va putea fi achiziționat la un preț bun

UMIDIGI A3 este un smartphone entry-level iar terminalul poate fi admirat acum in primul videoclip de tip hands-on.

UMIDIGI A3 Pro este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6739, GPU Mali G71-MP2, 2GB de memorie RAM si 16 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/2.0) + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP(f/2.0) si este dotata cu lentile wide.

UMIDIGI A3 Pro are un display IPS FullView in format 18:9 iar acesta masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul pare sa stea binisor si la capitolul finisaje.

UMIDIGI A3 Pro este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente si cu port USB Type-C.

Noul smartphone din portofoliul celor de la UMIDIGI are 8.5mm grosime este echipat cu un acumulator de 3.300 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

UMIDIGI A3 Pro va fi disponibil spre comercializare din data de 20 octombrie si in mai multe variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 100 de dolari.

Lasă un comentariu